#

Mars- & Showwedstrijden


8 maart start de ticketverkoop!

Ook de aankomende editie is het Parkstad Limburg Stadion het toneel voor de Mars-, Marsparade- en Showwedstrijden. Tijdens alle vier de weekenden strijden mars- en showbands van over de hele wereld voor de winst in de First- & World Division.

WMC 2013
Misschien wel de belangrijkste vraag tijdens de aankomende 18de editie is of het wederom de Thaise deelnemers zijn, die er wederom met de winst vandoor gaan. Tijdens de editie van WMC 2013 werd de top drie gevormd door enkel Thaise deelnemers. Een doorn in het oog voor menig Nederlands deelnemer. Het blijft overigens de vraag of de Thaise deelnemers hun titel komen verdedigen. Dit alles heeft te maken met het overlijden van Koning Bhumibol, en de daaraan gekoppelde periode van rouw in Thailand.

Deelnemersveld
Tijdens WMC 2017 gaan in totaal ruim 120 korpsen strijden voor de prijzen bij de Mars-, Marsparade- en Showwedstrijden. In totaal zijn 16 landen vertegenwoordigd tijdens de wedstrijden in het Parkstad Limburg Stadion, welke verdeeld zijn over de First- en World Division.

Wedstrijdschema's
Klik hier voor het volledige programma

Kaartverkoop
Kaarten voor de 18e editie van WMC zijn vanaf 8 maart beschikbaar via deze website. Volg tot die tijd de laatste ontwikkelingen via Facebook, Twitter of Instagram en schrijf je in voor onze nieuwsbrief, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws richting WMC 2017!