#

Concertwedstrijden

Van 6 t/m 30 juli vormen de Rodahal en het Parkstad Limburg Theater Heerlen het strijdtoneel voor de concertwedstrijden. Brass bands, slagwerkensembles en harmonie- en fanfareorkesten van over de hele wereld brengen hun muzikale kwaliteiten ten gehore gedurende alle vier de weekenden van het Wereld Muziek Concours.

Titelverdedigers WMC 2013
Tijdens de aankomende editie maken veel titelverdedigers van WMC 2013 hun opwachting. Bij de brassbands verdedigen Manger Musikklag en de Spijkerpakkenband hun plek aan de top en bij de fanfares zijn het de Kempenbloei Achel en St. Caecilia Puth die opnieuw moeten laten zien dat ze de beste zijn. In het stadion zijn, naast K&G Leiden en Advendo, een aantal Thaise topbands aanwezig. Bij de slagwerkensembles speelt Cadenza Twello en in de concertcyclus treden meervoudig kampioen Ste. C├ęcile Eijsden en de Dutch Open Kampioen 2011, Banda Sinfonica uit Portugal op.

Wedstrijdschema's

Klik hier voor het volledige programma


Kaartverkoop
Kaarten voor de 18e editie van WMC zijn vanaf begin maart beschikbaar via deze website. Volg tot die tijd de laatste ontwikkelingen via Facebook, Twitter of Instagram en schrijf je in voor onze nieuwsbrief, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws richting WMC 2017!