#

Tickets WMC 2017


8 maart start de ticketverkoop!

WMC 2017 komt er aan! Van 6 t/m 30 juli strijden meer dan 20 duizend muzikanten, afkomstig uit ruim 30 landen en 5 continenten om een plek aan de wereldtop van de blaasmuziek. Nooit eerder schreven zo veel orkesten zich in voor deelname aan WMC!

Mars- en Showwedstrijden
In totaal gaan ruim 120 korpsen strijden voor de prijzen bij de Mars-, Marsparade- en Showwedstrijden in het Parkstad Limburg Stadion. Misschien wel de belangrijkste vraag tijdens de 18de editie van WMC is of het wederom de Thaise deelnemers zijn, die er met de winst vandoor gaan. Tijdens de editie van WMC 2013 bestond de top drie uit enkel Thaise deelnemers. Een doorn in het oog voor zo’n beetje alle Nederlandse deelnemers. Gegarandeerd spektakel dus tijdens WMC 2017!

Het wedstrijdschema tijdens de vier weekenden is inmiddels bekend. Klik hier voor meer informatie over de prijzen van tickets voor het Parkstad Limburg Stadion.


‘De kwaliteit van de inschrijvingen is dit jaar bijzonder hoog. We zien dat de top van de blaasmuziek nog altijd kiest voor Kerkrade,’ aldus Harrie Reumkens artistiek leider van het WMC.


Concertwedstrijden
Brass bands, slagwerkensembles en harmonie- en fanfareorkesten van over de hele wereld brengen hun muzikale kwaliteiten ten gehore gedurende alle vier de weekenden in de Rodahal en het tegen die tijd geheel vernieuwde Parkstad Limbvurg Theater Kerkrade.

Tijdens de 18e editie maken veel titelverdedigers van WMC 2013 hun opwachting. Bij de brassbands verdedigen Manger Musikklag en de Spijkerpakkenband hun plek aan de top en bij de fanfares zijn het de Kempenbloei Achel en St. Caecilia Puth die opnieuw moeten laten zien dat ze de beste zijn.

Ook voor de concertwedstrijden is het wedstrijdschema van alle vier weekenden inmiddels bekend. Klik hier voor meer informatie over de prijzen van tickets voor de verschillende locaties en dagen.