Schrijf je in en zorg dat je er bij bent!

Tijdens het aankomend Pinksterweekend (13-15 mei) organiseert WMC een interessante clinic voor alle leden van Europese marching/show bands in de leeftijd van 14 t/m 24 jaar, én hun instructeurs. Als deelnemer betaal je voor deze prachtige clinic slechts een bijdrage van € 25,-. Daarvoor word je voorzien in een verblijf van drie dagen, twee nachten, inclusief alle maaltijden en natuurlijk de kennis en vaardigheden die voortkomen uit de workshops en presentaties. Bekijk de flyer voor meer informatie en het programma van de clinic en schrijf je in!

WMC Kerkrade: hét centrum van de blaasmuziek

WMC Kerkrade is het grootste internationale festival voor blaasmuziek ter wereld. Elke 4 jaar nemen meer dan 18.000 muzikanten uit meer dan 250 orkesten deel aan wedstrijden, concerten en andere projecten. Ook is er een speciaal jeugduitwisselingsprogramma genaamd WMC Young Generation met speciale concerten, workshops en summer camps. Het centrum van gastgemeente Kerkrade is gedurende deze periode één groot festivalgebied, waar de vele podia de ruggengraat vormen van een enorm buitenfestival. Niet alleen zijn er podia in Kerkrade, maar ook in grote delen van Limburg en België en Duitsland.

In 2017 valt WMC weer samen met de WASBE-conferentie in Utrecht (16 tot 23 juli), hetgeen deelnemers de mogelijkheid biedt aanwezig te zijn bij beide evenementen.


Zorg dat je erbij bent tijdens WMC 2017 en laat de wereld zien wat jij kunt! Volg ons via Facebook en Twitter en blijf op de hoogte van de grote diversiteit aan evenementen en nieuws over WMC.
 
 
 
 
 
 

Schrijf nu in!!!


Inschrijfformulier voor WMC 2017!


Let wel: Uw inschrijfformulier wordt alleen door ons ontvangen indien u aan het eind van het formulier ook daadwerkelijk betaalt met de betaalknop!

Zo gauw als mogelijk kunt u hier terecht voor de reglementen en voor 1 april zullen de verplichte werken hier gepubliceerd worden!
 
 
 

Maria van der Hoeven voorzitter Raad van Advies WMC


Het WMC-bestuur heeft een van Limburgs meest ervaren bestuurders, de Maastrichtse Maria van der Hoeven, bereid gevonden het voorzitterschap van de nieuwe Raad van Advies op zich te nemen. De voormalig minister van OCW en Economische Zaken 
aanvaarde enthousiast het verzoek van het WMC-bestuur om de kar van het adviesorgaan te gaan trekken, dat mede wordt ingesteld om het draagvlak van het WMC binnen de samenleving verder te vergroten.
 
 
 
founders

subsidiënten

sponsoren

mediapartners

up